...

Graag wil ik je meer over mij persoonlijk vertellen.

Mijn naam is Thomas Schütz, ik ben 32 jaar oud en ik beschouw mezelf als een levensgenieter. Mijn vier grootste passies zijn het zijn op het water, lekker eten en drinken, reizen en gezelligheid.

Het was dan ook geen verrassing dat de naam van mijn eigen marketingbureau snel gekozen was. Sinds mijn jeugd ben ik te vinden op het water en heb ik graag het roer in eigen handen.

Het feit dat ik al op jonge leeftijd een eigen rubberboot had om op avontuur te gaan, heeft bijgedragen aan mijn ontwikkeling als vrijheidsbewuste ontdekker van het leven.

The Marketing Captain
“I don’t believe in taking the right decision, I take a decision and make it right.”

Over mij persoonlijk: afgelopen tien jaar

Sinds 2013 ben ik regelmatig op het water te vinden in Amsterdam, meestal als kapitein op sloepen met vrienden en kennissen. Het mooie van het zijn op het water is dat mijn andere drie passies vaak ook aanwezig zijn.
In 2019 kocht ik mijn eerste eigen houten sloep uit 1918, waar ik anderhalf jaar veel plezier van heb gehad. Als opvolger heb ik in 2021 samen met een goede vriend van mij een sloep laten bouwen naar eigen wensen. Bij mooi weer is het goed mogelijk dat je onze boot hebt zien varen in Amsterdam.

De toekomst van The Marketing Captain

De afgelopen jaren heb ik veel nieuwe landen mogen ontdekken en prachtige ervaringen opgedaan. Het beleven van avonturen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droom ga verwezenlijken: het (nog) meer kunnen reizen en ontdekken van de wereld.

Na 12 jaar te hebben gewerkt in sales en marketing, ga ik nu bedrijven als freelancer helpen binnen deze vakgebieden. The Marketing Captain is er om jou te ontzorgen op het gebied van marketing, met soms een uitstapje naar sales. Door het toepassen van de juiste strategieën voor jouw zakelijke successen, kan ook jij meer gaan genieten.

Ik kijk er naar uit om je mee te kunnen nemen op het water en verder kennis met elkaar te maken! 

Hulp nodig bij de juiste koers? Graag help ik je de juiste koers naar jouw (online) groei te vinden. Plan een afspraak in mijn agenda of neem direct contact met mij op!